homepage banner
Home  /  Portfolio  /  Logistic Fulfilment
> 50.000 palletlocaties
> 15.000 Handstack locaties
50.000 m2 warehouse
23.50u cut off time
> 125 FTE voor u aan het werk

Fulfilment en logistiek

Wij zorgen er met onze fulfilment diensten voor dat uw verkochte producten zo snel en betrouwbaar mogelijk bij de klant terecht komen, zonder omkijken. Dat is de basis van onze fulfilment en webshop logistiek van Yours. U kunt alles rondom het logistiek- en bestelproces uit handen geven. Van verpakken en assembleren tot het compleet afhandelen van retouren. Via uw eigen webshop of marktplaatsen. Dit verzorgen wij doordacht en efficient door het inzetten van de nieuwste e-fulfilment technologieen. Dat maakt ons de logistieke dienstverlener van nu.

Inslag

Als onderdeel van de logistieke dienstverlening controleert het team van Yours kritisch de door u ingekochte producten bij binnenkomst, slaat deze op in ons magazijn en registreert deze in ons online voorraadsysteem. Indien gewenst voorzien we uw producten van verpakkingen op maat en toevoegingen zoals flyers of handgeschreven briefjes. Wat uw gewenste merkbeleving ook is, wij stellen deze in het gehele e-fulfilment proces centraal.

Opslag

De 50.000 m2 logistieke opslag van Yours is voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. Mocht er desondanks toch iets gebeuren, dan zijn uw producten automatisch beveiligd én verzekerd. Wij garanderen een hoge voorraadbetrouwbaarheid door regelmatig tellingen uit te voeren. U kunt ook voor tijdelijke opslag bij ons terecht. Meedenken en meeveren met u, dat vinden wij webshop fulfilment en logistieke dienstverlening anno nu.

Yours prijsindicator

Wilt u snel inzicht in de kosten om uw logistieke proces uit handen te geven?

Vul dan dit formulier in, waarna u binnen 24 een kostenoverzicht ontvangt.

Uitslag

Is een product via uw webshop of een marktplaats verkocht? Dan handelen wij deze bestelling logistiek verder af, zonder noodzakelijke tussenkomst van u. Onze order pickers gaan aan de slag en zorgen ervoor dat de producten de juiste verpakking en pakbon krijgen. Hierna volgen u en uw klanten de bestelling via Track & Trace. Zo verzorgt Yours Value Logistics het logistieke fulfilment proces van het begin tot einde.

Yours Update is maandelijks leesvoer voor webshopeigenaren.

Meld u nu aan en ontvang waardevolle inzichten, superzinnige tips en eenvoudig toepasbare technieken op het gebied van e-commerce.

Yours logistieke dienstverlening staat voor:

Pay-per-use
Voor 23.50 uur besteld, de volgende dag in huis
Op zondag besteld, op maandag in huis
Van individueel pakket tot bulkzending
Integratie met het Yours back end bestelproces
Koppeling met marktplaatsen
Ook voor tijdelijke ondersteuning
Beveiligd en verzekerd
Kosteloos logistiek advies
Optionele diensten voor extra merktbeleving
Slim retourproces via online portaal
Realtime inzicht in voorraad en managementinformatie

Yours Update is maandelijks leesvoer voor webshopeigenaren.

Meld u nu aan en ontvang waardevolle inzichten, superzinnige tips en eenvoudig toepasbare technieken op het gebied van e-commerce. Aanmelden is gratis en afmelden zo gepiept.

Lees ook meer over

Koppeling met online verkoopkanalen

Optimaliseer de beleving van de klant

Gemakkelijk en betrouwbaar retourproces

Uitgebreid logistiek advies volledig op maat