Webwinkel Vakdagen 2022

Yours - Webwinkel Vakdagen
Yours - Webwinkel Vakdagen

Nieuwe markten ontdekt op de Webwinkel Vakdagen

29 en 30 juni waren de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Uiteraard was Yours daar ook vertegenwoordigd. Een groep van onze medewerkers was er de hele dag aanwezig om kennissessies bij te wonen en bezoekers te helpen met hun fulfilmentvragen. En die waren er genoeg.

Veeleisende consumenten en strengere bedrijven

Het blijkt voor veel webshophouders steeds moeilijker om hun logistieke proces te organiseren. De wensen van consumenten en productaanbieders nemen namelijk flink toe, maar de eisen van vervoerders ook. Bijvoorbeeld:

  • Kleding die retour komt moet gewassen en gestreken worden.
  • Drank en etenswaren moeten in een gekoeld warehouse worden opgeslagen.
  • Producten mogen niet te groot of te zwaar voor standaard vervoerders zijn.

 

Hoe krijg je je product van A naar Z in deze veranderende markt?

Op de Webwinkel Vakdagen waren vele ondernemers op zoek naar een antwoord hierop. Vervoerders en platformen worden kritischer op de producten die ze aannemen om te vervoeren, terwijl de behoefte van de eindgebruiker voor de ontvangst van goederen juist groeit. Met andere woorden, zij zochten een fulfilmentpartij die aan hun uitgebreide en/of specifieke voorwaarden kan én wil voldoen. Aan ons is het nu de taak om te onderzoeken of wij die betreffende partij zijn. Wij houden u hier uiteraard van op de hoogte.