Betrouwbare leveringen

Betalen per gebruik

Realtime voorraadbeheer

Afbeelding van de cover van de S4Y-portaal handleiding van Yours Value Logistics.

Ontdek het vernieuwde S4Y-portaal en zijn gebruiksvriendelijke nieuwe handleiding!

Dagelijks wordt ons S4Y-portaal door veel partners gebruikt. Dit is een softwareapplicatie waarmee je jouw magazijnactiviteiten efficiënt beheert en organiseert. Met ons Warehouse Management System (WMS) kun je onder andere eenvoudig:

    • Artikelinformatie ophalen
    • Actuele voorraden bekijken
    • Goederen aanmelden
    • Retouren aanmelden

We proberen continu te kijken hoe we ons S4Y-portaal kunnen verbeteren. Zo hebben we afgelopen maand het gebruik van een multifactorauthenticatie (MFA) geïntroduceerd, waarmee een extra beveiliging is toegevoegd voor de gebruikers van het portaal. Ook op het portaal zelf zijn de afgelopen maanden meerdere wijzigingen doorgevoerd. Hiermee werd het tijd om de handleiding van het S4Y-portaal te updaten. Met de nieuwe handleiding kunnen beginnende gebruikers zich makkelijker navigeren door ons S4Y-portaal.

What’s new?

Onze Service Coördinatoren en Logistic Proces Engineers spreken onze partners dagelijks en weten dan ook als geen ander wat belangrijk is voor hen. De terugkoppeling van portaalgebruikers heeft de basis gevormd voor de vernieuwde handleiding. Daarnaast zijn uiteraard de recente aanpassingen binnen het S4Y-portaal erin verwerkt. Denk hierbij aan enkele submodules die zijn toegevoegd. Hiermee zijn alle aspecten nu terug te vinden in de handleiding.

Ook is de handleiding een stuk gebruiksvriendelijker vormgegeven, zodat gebruikers zichzelf makkelijker wegwijs maken binnen het portaal. Zo zijn de gebruikte screenshots duidelijker en is er gekozen voor een heldere begripverklaring. Tenslotte is het aanmelden van retouren ook meegenomen in de handleiding. Via het S4Y-portaal is het namelijk mogelijk om retouraanmeldingen door te voeren.

Ben je benieuwd naar de vernieuwde handleiding? Deze is vanaf nu te downloaden in het S4Y-portaal. Uiteraard is ons team ook altijd beschikbaar voor jouw vragen.

Artikel delen:

Samen sparren?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek om samen de mogelijkheden te bespreken.