Yours distributie
Home  /  Over ons

Over Yours

Yours Value Logistics is een ervaren logistieke fulfilment partner. U verkoopt, wij leveren: dat is onze kracht. Of u nu enkele orders per week heeft of een veelvoud daarvan.

Ontstaan van Yours

Yours komt voort uit Copaco N.V., distributeur in de Benelux en Frankrijk van Informatie en Communicatie Technologie (ICT). Bij klanten van Copaco ontstond de behoefte naar een partner die hun magazijncapaciteit tijdelijk of volledig kon overnemen. En daar begon het allemaal voor ons; Yours Value Logistics.

Groei; We beperken ons allang niet meer tot ICT bedrijven

Daarnaast zorgen we er niet alleen voor dat we zelf blijven groeien, maar helpen – door middel van ons fulfilment model – ook webshops en MKB bedrijven de stap te zetten naar een geoptimaliseerd en betrouwbaar leveringsmodel. Dit begint met een centraal e-commerce platform van waaruit u verkoopt met oneindig veel portalen met koppelingen naar alle bekende marketplaces. Zo heeft u een optimaal bereik, zonder dat u onnodig veel shops en voorraadsystemen hoeft te beheren. Daarnaast is het belangrijk dat u beschikt over realtime informatie rondom voorraden, orders en retourinformatie. Yours biedt u al deze faciliteiten, en meer!

> 50.000 palletlocaties
2 Dagen afhandeltijd retouren
> 15.000 Handstack locaties
23.50u cut off time
> 10.000 retouren afgehandeld
50.000 m2 warehouse
> 125 FTE voor u aan het werk

Onze missie en visie

Wij maken er onze missie van om u aan tevreden klanten te helpen. U weet wat zij willen kopen en biedt dit zo interessant mogelijk aan. Wij zorgen voor de rest.

We fulfil, the business is YOURS!

Neem contact met ons op

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug. U kunt ons ook bereiken via +31 (0)40 2911 130 of mail naar info@yours-value-logistics.com.

Contact opnemen
reCAPTCHA
> 23.000 palletlocaties
3 mln. units per jaar
5 mln. pakketten verpakkings- capaciteit
Afhandeltijd binnen 2 dagen
> 15.000 Handstack locaties
Bestellen tot 23:59
3 mln. pallets verpakkings- capaciteit
20.000 m2 warehouse
> 125 FTE voor u aan het werk
> 10.000 retouren afgehandeld