BORG klasse 4-gecertificeerd warehouse

Cut-off tijd van 23:50

Realtime voorraadbeheer

Over Yours

Wij zijn Yours Value Logistics. Wij zijn een ervaren logistieke fulfilment partner. Jij verkoopt, wij leveren: dat is onze kracht. Yours Value Logistics is onderdeel van Copaco N.V., IT-distribiteur in de Benelux en Frankrijk. Bij klanten van Copaco ontstond de behoefte naar een partner die de magazijncapaciteit tijdelijk of volledig zou kunnen overnemen. En daar begon het allemaal voor ons: Yours Value Logistics.

Contact
Vijf mensen van Yours Value Logistics die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de werkzaamheden, zoals fulfilment.
Vrouw legt aan twee collega's iets uit op de laptop door te wijzen naar het scherm

Onze missie, visie en kernwaarden

We zetten ons dagelijks in om de ambitieuze doelstellingen van onze partners te realiseren. Hierbij laten we ons leiden door onze missie, visie en kernwaarden.

We fulfil, the business is YOURS!

Missie, visie en kernwaarden

Onze werkwijze

Yours werkt met vier heldere stappen, waarbij jouw succes centraal staat. Ontdek hoe wij, in slechts vier doelgerichte stappen, de uitdagingen en doelstellingen die jij hebt bepaald, in kaart brengen.

Onze werkwijze
Medewerker van Yours staat trots met pakketje in zijn handen

Groei: We beperken ons allang niet meer tot ICT bedrijven

Daarnaast zorgen we er niet alleen voor dat we zelf blijven groeien, maar helpen – door middel van ons fulfilment model – ook webshops en MKB’s de stap te zetten naar een geoptimaliseerd en betrouwbaar leveringsmodel. Dit begint met een centraal e-commerceplatform van waaruit jij verkoopt met oneindig veel portalen met koppelingen naar alle bekende marketplaces. Zo heb jij een optimaal bereik, zonder dat je onnodig veel shops en voorraadsystemen hoeft te beheren. Daarnaast is het belangrijk dat je beschikt over realtime informatie rondom voorraden, orders en retourinformatie. Yours biedt al deze faciliteiten, en meer!

Foto van het magazijn in Wijchen van Yours Value Logistics. Hier worden de werkzaamheden omtrent fulfilment uitgevoerd.

Waarom Yours?

Yours draait al jaren als grote speler mee in de wereld van logistiek. Wij kennen als geen ander de laatste e-commercetrends en -ontwikkelingen. De kennis die wij hebben vlechten we samen met jouw behoeften én die van jouw klanten. Ons eigentijdse logistieke centrum is gericht op snel en betrouwbaar leveren. Wat jij belooft, maken wij waar.

Pay-per-use: Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Een cut-off tijd van 23.50 uur: Voor 23.50 uur besteld is de volgende dag in huis voor Nederland en België. 

Realtime inzichten in voorraad en managementinformatie via ons eigen S4Y-portal.

Value Added Services: Met de Value Added Services van Yours is het mogelijk om je te onderscheiden van je concurrenten en in te spelen op de behoeftes van de klant

BORG klasse 4 beveiligd magazijn: Ons warehouse is voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. Hiermee zijn jouw goederen standaard beveiligd.

Wat klanten over ons zeggen

 • Geweldige bedrijf

  Als klant van Yours Value Logistics laten wij veel logistieke handelingen door hen uitvoeren, altijd met tevreden reacties van onze klanten en een complete afhandeling. We zijn daarom dan ook zeer tevreden.

  logo van AVM.de
  AVM.de
 • Uitstekende persoonlijk service en Borg4 beveiliging!

  Bij Yours krijg je één contactpersoon voor al je logistieke zaken, extra services zoals installatie van hardware, herverpakken en retouren. Tevens bieden zij beveiliging van de hoogste klasse, Borg 4, voor waardevolle producten wat de meeste verzekeraars vereisen. Een zeer betrouwbare partner dus!

  Logo van Tech Outlet met als slogan: Makes the difference
  Tech Outlet

Neem contact met ons op

Heb je een vraag? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.
Je kunt ons ook bereiken via +31 (0)40 2911 130 of mail naar info@yours-value-logistics.com.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.