BORG klasse 4-gecertificeerd warehouse

Cut-off tijd van 23:50

Realtime voorraadbeheer

Prijsindicator

Wil je snel en eenvoudig een geschatte prijs ontvangen voor jouw project? Met onze prijsindicator krijg je inzicht in de kosten op basis van jouw specifieke behoeften. De Yours Value Logistics prijsindicator bestaat uit meerkeuzevragen, waarmee wij inzicht krijgen in jouw logistieke behoeften. We bevragen je over leveringen, voorraad, orders en retouren. Vul simpelweg de prijscalculator in en wij nemen contact met je op om de details te bespreken. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Geen zorgen, we sturen je geen commerciële e-mails na het invullen. Ontdek vandaag nog hoe gemakkelijk het is om een indicatie te krijgen van de kosten voor jouw project!

De prijsindicator van Yours:

Vul snel het formulier in voor een op maat gemaakte kosteninschatting binnen slechts 2 stappen.

Een expert spreken?

Contact

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Wensen
2Gegevens
Uit hoeveel unieke artikelen (SKU’s) bestaat je voorraad?
Hoeveel orders verstuur je gemiddeld per dag?
Binnen welk servicewindow wil je orders verwerkt hebben?
Hoe vaak krijg je gemiddeld nieuwe voorraad aangeleverd?
Hoeveel stuks heb je per artikel gemiddeld op voorraad?
Uit hoeveel pallets bestaat je huidige voorraad?

Snel een persoonlijke prijsindicatie

Aan de hand van de antwoorden die je in de prijscalculator invult, maken wij voor jou een prijsindicatie. Hiervoor nemen wij contact met jou op om de prijs te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Je vult de prijsindicator geheel vrijblijvend in. Wij nemen alleen contact met je op om de prijs met jou te bespreken. Je ontvangt geen commerciële e-mails nadat je de prijsindicator heeft ingevuld.

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen, nadat je de prijsindicator heeft ingevuld, contact met je op te nemen.

Meer weten?

Wil je meer weten over logistiek uitbesteden? Download dan gratis ons whitepaper ‘Logistiek: in-house of uitbesteden?’ of neem direct contact met ons op. Onze collega’s beantwoorden graag jouw vragen.