BORG klasse 4-gecertificeerd warehouse

Cut-off tijd van 23:50

Realtime voorraadbeheer

Onze werkwijze

In slechts vier heldere stappen brengen we de uitdagingen en doelstellingen die je samen met je klant hebt afgestemd in kaart, en zorgen we vervolgens voor een aanpak waarmee we op korte én lange termijn bijdragen aan jullie succes. Gedurende dit proces kunnen we bijsturen en aanscherpen, waarbij onze werkwijze gericht is op optimale efficiëntie en effectiviteit.

Contact
Medewerker van Yours staat trots met pakketje in zijn handen
Twee collega's staan aan een praattafel met een kop koffie en twee collega's op de achtergrond praten

In VIER stappen naar een optimaal resultaat

Bij Yours werken we aan de hand van slechts vier stappen, namelijk: inventarisatie, presentatie van het project & procesplan, uitvoeren van de werkzaamheden en oplevering & opvolging. Dankzij deze stappen brengen wij gezamenlijk de uitdagingen en doelstellingen in kaart. Dit zorgt ervoor dat we een aanpak maken die bij zal dragen aan jouw successen op zowel korte als lange termijn.

Contact

Inventarisatie

Wij brengen samen met jou de wensen en behoeften in kaart om te ontdekken wat er speelt, wat je wilt bereiken en wat er nodig is om de vraag zo efficiënt mogelijk uit te voeren. We onderzoeken ook of de vraag technisch gezien uitvoerbaar is. Door onze consultants en engineers erbij te betrekken, krijgen we een scherp beeld van wat belangrijk is in de uitvoering van de werkzaamheden.

Presentatie project & procesplan

Wij analyseren de in stap 1 verkregen informatie, ontwerpen een op maat gemaakte oplossing en bespreken dit in een persoonlijk gesprek met jou. Ons voorstel bevat een kostenoverzicht, de te behalen doelstellingen en een planning, inclusief doorlooptijd. Indien gewenst, nodigen we je graag uit voor een rondleiding in ons warehouse en het VAS-centrum. Ook stellen we je graag voor aan het projectteam.

Uitvoeren werkzaamheden

Als het voorstel akkoord is, gaan we door naar de uitvoering van de werkzaamheden. De voortgang en scope van het project worden met tussentijdse evaluaties bewaakt. Daarnaast wordt de benodigde informatie vastgelegd in een document dat na afronding van het project wordt overgedragen aan de klant. We werken altijd uit naam van onze partners en doen geen rechtstreekse zaken met eindklanten.

Oplevering & opvolging

Als de in stap 1 vastgelegde doelstellingen zijn behaald, sluiten we het project formeel af. Als er een projectdocumentatie is opgemaakt in stap 3, wordt dit overgedragen aan de klant. Daarnaast evalueren we de samenwerking en de uitvoering van het project samen met de klant. Bij partners, met wie wij een samenwerking zijn aangegaan zonder einddatum, voeren we tussentijdse evaluaties uit.

Contactformulier

Vul het contactformulier in en we komen snel bij je terug

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.