BORG klasse 4-gecertificeerd warehouse

Cut-off tijd van 23:50

Realtime voorraadbeheer

Duurzaamheid en MVO


Bij Yours Value Logistics vinden we duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) ontzettend belangrijk. Of het nu gaat om de dienstverlening die we aanbieden, onze processen of ons magazijn, we houden rekening met de natuur en onze omgeving. Denk hierbij aan het verminderen van afval, het gebruik van biologisch afbreekbaar materiaal en het hanteren van een groen beleid. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere toekomst!

Contact
Het Yours pand in Wijchen waar de werkzaamheden rondom fulfilment worden uitgevoerd
FSC-gecertificeerd karton wordt vasteghouden. Hierop staan verschillende keurmerken

FSC-gecertificeerd karton

Een groot aantal van onze dozen hebben een FSC-norm. De FSC-norm houdt in dat het karton afkomstig is uit bossen die op verantwoorde wijzen worden beheerd. Dit is een wereldwijd erkend certificeringssysteem dat consumenten en bedrijven de zekerheid geeft dat ze bijdragen aan duurzaam bosbeheer door producten met het FSC-logo te kopen.

Biologisch afbreekbaar opvulmateriaal

Bij Yours maken we gebruik van biologisch afbreekbaar opvulmateriaal. Dit zorgt ervoor dat jouw pakketten veilig worden verpakt zonder onnodige milieubelasting.

Medewerkers zijn bezig met inpakmachine
Vrachtwagen op de snelweg met het logo van Yours Value Logistics aan de zijkant

Samenwerking met vervoerders

Yours werkt nauw samen met vervoerders als PostNL, DHL en DPD. Zij verzenden CO2-neutraal en hebben een actief beleid om dit de komende jaren verder te ontwikkelen. Hierdoor kunnen jouw orders op een CO2-neutrale manier worden verzonden.

Verpakkingen op maat

Dankzij onze verpakkingsmachine kunnen wij acht verschillende doosverpakkingen gebruiken. Dit zorgt ervoor dat we zo min mogelijk lucht vervoeren en kunnen we meer verpakkingen meegeven aan de vervoerders, wat de CO2-uitstoot verlaagt.

Ene medewerker van Yours houdt de doos vast en de ander scant de EAN-code op de doos