BORG klasse 4-gecertificeerd warehouse

Cut-off tijd van 23:50

Realtime voorraadbeheer

value added

Voorgeconfigureerde telefoons voor 1200 unieke gebruikers

Value Added Dienstverlening: Voorgeconfigureerde telefoons voor 1200 unieke gebruikers

Yours Value Added Dienstverlening biedt klanten flexibiliteit in de veranderende leveringsprocessen.

Zo hebben we diverse value added dienstverleningstrajecten afgerond waarin we flexibel ingaan op de behoeften van de klant. Middels een intakegesprek houden we de doelstelling centraal en denken we met de klant mee.

Omwille van een specifiek value added logistics traject hebben we, omtrent een efficiënte uitrol van mobiele toestellen en het leveringsproces, ingespeeld op de vraag. Voor de klant, actief in de zorg sector, hebben we het uitrol traject van mobiele toestellen voor de medewerkers verzorgd.

Organisatie: Actief in de zorg met ca. 2100 personeelsleden. De organisatie biedt 24/7 ambulante zorg en begeleiding aan huis waardoor ze in werkprocessen sterk afhankelijk zijn van mobiele technologie. De medewerkers dienen daarom direct bereikbaar te zijn en zich niet te bekommeren over gebruiks- en technische vraagstukken.

Logistieke vraagstukken;

Levering

Het gebruiksklaar leveren van mobiele toestellen aan 1200 personeelsleden.

Registratie & identificatie

Hierbij moeten de toestellen en simkaarten geregistreerd worden en gelinkt aan de gebruiker. Het moet namelijk te traceren zijn wie er gebruik maakt van welke toestel, simkaart en telefoonnummer.

Gebruiksklaar

Het gebruiksklaar leveren van de toestellen behelst het voorzien van de toestellen van de laatste update, volledig opladen en het voorzien van een werkinstructie voor de werknemers. Het is hierbij ook belangrijk dat ze zich niet druk hoeven te maken met het uitvinden hoe het toestel werkt en er direct gebruik van kunnen maken.

Protection

Toestellen worden intensief gebruikt en daarom nemen de risico’s van schade en gebruikssporen toe. Om de toestellen, binnen de technische levensduur zo goed mogelijk te kunnen gebruiken is het wenselijk om alle toestellen te voorzien van een screenprotector en een hoesje. Dit om schade en gebruikssporen te voorkomen.

Value added dienstverlening;

Er moest nog het een en ander afgerond worden, wat betreft voorbereidende werkzaamheden op de toestellen. Daarom is het aannemelijk dat alle appraten langs verschillende haltes moeten voor dat ze gereed zijn voor de levering.

Te denken aan het plaatsen van een cover en een screenprotector, voorzien van updates en het opladen en de registratie van de simkaart en toestellen.

Voor dit traject hebben we echter, voor de levering van 1200 mobiele toestellen, middels value added logistics de klant volledig ontzorgd in de diverse stappen van het “klaar voor gebruik” leveren van de toestellen. Aangezien er een akkoord verklaring, voor de levering, retour moest vanuit de medewerkers hebben we alle voorbereidende werkzaamheden flexibel ingericht.

In het kader van directe bereikbaarheid en het inspelen op vraagstukken bij de medewerkers van de organisatie hebben we met de klant meegedacht.

Daarom hebben we een werkinstructie opgezet om efficiënt te werk te gaan bij de eerste ingebruikname. Hierin wordt behandeld wat te doen om het toestel z.s.m. in gebruik te nemen, know how’s en wat er met het oude toestel moet gebeuren.

We hebben tenslotte 1200 mobiele toestellen klaar voor gebruik geleverd aan de eindgebruikers.

Voor dit traject hebben we onderstaande value-add werkzaamheden vóór de levering verricht.

  • IMEI 1200 mobiele toestellen registreren
  • IMEI nummer linken aan gebruiker, simkaart, telefoonnummer (CMDB)
  • Asset tag aanbrengen (gelinkt aan IMEI nummer)
  • Toestellen configureren met een software update
  • Volledig opladen
  • Opzetten werkinstructie
  • Telefoon voorzien van een screenprotector
  • Telefoon bundelen met accessoire, werkinstructie en sim-kaart
  • Levering aan 1200 unieke gebruikers (1200 adressen)

Artikel delen: