BORG klasse 4-gecertificeerd warehouse

Cut-off tijd van 23:50

Realtime voorraadbeheer

Overzicht van het magazijn van Yours Value Logistics in Wijchen

De betekenis van fulfilment

Wat is de betekenis van fulfilment? Kort gezegd omvat fulfilment het gehele logistieke proces: van klantbestellingen verwerken en pakketten opslaan tot het verzenden ervan, inclusief alle tussenliggende stappen. Yours Value Logistics heeft al jaren ervaring met fulfilment en is daarom de geschikte partner voor jouw webshop om het fulfilmentproces uit handen te nemen.

De voordelen van fulfilment uitbesteden

Traditioneel beheerden veel bedrijven hun fulfilment intern. Dit bood een zekere mate van controle, maar bracht ook uitdagingen met zich mee, zoals hoge kosten en beperkte schaalbaarheid. Daarom stappen steeds meer bedrijven over op het uitbesteden van fulfilment. Het uitbesteden van fulfilment leidt onder andere tot kostenbesparing op opslag, personeel en logistiek. Daarnaast stelt de uitbesteding bedrijven in staat om zich te concentreren op kernactiviteiten, zoals marketing en sales, wat de bedrijfsgroei bevordert. Ook kunnen bedrijven eenvoudig schalen op basis van vraag of bedrijfsgroei, wat flexibiliteit en kostenefficiëntie biedt. Tenslotte biedt uitbesteding niet alleen opslagruimte, maar ook logistieke experts en ondersteunend personeel die jou kunnen voorzien van logistiek advies.

Fulfilment uitbesteden aan Yours Value Logistics

Yours Value Logistics heeft jarenlange ervaring als 3PL-provider (Third Party Logistics) en biedt niet alleen opslagruimte, maar ook uitgebreide logistieke expertise en ondersteunend personeel. Met ons 50.000 m² grote magazijn kunnen we producten snel en efficiënt opslaan en verzenden. Als 3PL-partner zorgen we voor het volledige logistieke fulfilmentproces, van opslag tot orderafhandeling. Ondertussen kun jij je concentreren op je kernactiviteiten. We bieden niet alleen betrouwbare opslag- en verzendservices, maar ook maatwerkoplossingen voor jouw specifieke behoeften. Als 3PL-provider kunnen we snel schalen op basis van de vraag van jouw bedrijf, wat jouw flexibiliteit en kostenefficiëntie oplevert. Door met ons samen te werken, profiteer je van onze logistieke systemen en professionele ondersteuning, zodat jouw webshop soepel en efficiënt draait en jouw klant optimaal bediend wordt.

De cut-off tijd

Waar een aantal webshops werken met een cut-off tijd tot 17:00 uur in de middag, is die van ons tot 23:50 uur. Hiermee hebben wij een van de laatste cut-off tijden in de markt. Dit is een groot voordeel voor jouw klanten, omdat ze tot laat op de dag bestellingen kunnen plaatsen en toch verzekerd zijn van snelle verzending. Dit verhoogt hun tevredenheid en loyaliteit, wat weer gunstig is voor jouw webshop.

Vrachtwagen van Yours Value Logistics rijdt over de snelweh

Retouren ook uit handen geven

Retouren goed afhandelen is een essentieel onderdeel voor het vertrouwen en de tevredenheid van klanten. In de realiteit is dit een ingewikkeld en kostbaar proces. Bij Yours Value Logistics heb jij de mogelijkheid om het retourproces uit handen te geven, ook voor producten die niet via ons magazijn verzonden zijn. Wij zorgen onder andere voor de afhandeling van het RMA-proces, herpakken/rebranden en de financiële en administratieve afhandeling.

Jezelf onderscheiden met Value Added Logistics

Naast de fulfilment-diensten van Yours Value Logistics, bieden wij ook Value Added Logistics aan. Hiermee voeg je een extra touch toe aan jouw leveringen en kun je je onderscheiden ten opzichte van concurrenten en inspelen op specifieke wensen van de klant. Denk hierbij aan customized verpakkingen, het toevoegen van documenten, maar ook het scannen van serienummers en het registreren van EAN-codes.

Benieuwd wat Yours Value Logistics kan betekenen voor de fulfilment van jouw webshop? Neem contact met ons op, dan nemen we de mogelijkheden samen door.

Artikel delen: