E-commerce platform

Zie jij op tegen het zelf ontwikkelen van een webshop, het versturen, bijhouden van voorraden etc.? Of heb je klanten die een eigen bestelportaal willen hebben?

chuttersnap sxhvouritmq unsplash

> 50.000
palletlocaties

> 15.000
handstack locaties

50.000 m2
warehouse

23.50 uur
cut off time

> 125 FTE voor u
aan het werk

remy gieling qqte2yx7poi unsplash

E-commerce platform

Door klanteigen portalen aan te maken of de webshop te koppelen aan diverse grote online verkoopkanalen, vergroot je je omzet en vereenvoudig je het bestelproces. Omdat de portalen gekoppeld zijn aan ons magazijn heb je volledige controle over jouw voorraad, orders en retourzendingen. Duizenden bezoekers kunnen jou vinden via de klantportalen en/of Amazon, Bol.com of welke andere marktplaats dan ook. Het is vaak complex om een koppeling te realiseren, maar niet als je gebruik maakt van onze services. Wij bieden jou een standaardkoppeling aan met Daglicht Software en ons magazijn.

Wat bieden wij u:

 • Binnen no time realiseren wij een koppeling met verschillende marktplaatsen zodat jij jouw producten snel kunt aanbieden.

 • Wij zorgen voor de volledige integratie tussen jouw logistiek en jouw verkoopprocessen.

 • Central product informatiesysteem.

 • Purchase module kun je geautomatiseerd jouw inkopen plaatsen bij diverse leveranciers op basis van diverse variabelen.

 • Met de e-commerce oplossing van Yours heb je volledige controle over jouw voorraad, orders en retourzendingen.

 • Wij ontwikkelen jouw shop in jouw huisstijl.

 • Op een overzichtelijke wijze worden compatible accessoires weergegeven. Zo wordt cross- en upselling eenvoudiger.

 • Zowel open als gesloten platformomgeving.

 • Wij bieden een webshop die met jou meegroeit. Schaal eenvoudig op met de ingebouwde SEO- en marketingtools.

 • Optimale begeleiding bij het verkoopadvies door middel van een geautomatiseerde adviesmodule met gerichte vraagstellingen. Het systeem zoekt de beste oplossing bij klantvraag.

 • Centraal ordermanagement systeem.

 • Dynamic pricing module per verkoopportaal stelt jou in staat om geautomatiseerd andere verkoopprijzen te bepalen.

Waarom Yours?

Yours draait al jaren als grote speler mee in de wereld van logistiek. Wij kennen als geen ander de laatste e-commerce trends en -ontwikkelingen.
De kennis die wij hebben vlechten we samen met jouw behoeften én die van jouw klanten. Ons eigentijdse logistieke centrum is gericht op snel
en betrouwbaar leveren. Wat jij belooft, maken wij waar.

Pay-per-use: Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Een cut-off tijd van 23.50 uur: Voor 23.50 uur besteld is de volgende dag in huis voor Nederland en België. 

Realtime inzichten in voorraad en managementinformatie via ons eigen S4Y-portal.

Value Added Services: Met de Value Added Services van Yours is het mogelijk om je te onderscheiden van je concurrenten en in te spelen op de behoeftes van de klant

BORG klasse 4 beveiligd magazijn: Ons warehouse is voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. Hiermee zijn jouw goederen standaard beveiligd.

Samenwerking op maat

Heb je al een webshop, maar ben je opzoek naar een partner die jou echt ontzorgt? Maak dan gebruik van ons logistiek advies. Weet je bijvoorbeeld niet welke verpakkingen er zijn en welke je het beste kunt kiezen? Ga je jouw producten ook via marktplaatsen aanbieden en ben je benieuwd hoe dat werkt? Allemaal vragen waar webshopeigenaren mee rondlopen en waar wij het antwoord op hebben. Daarom bieden wij jouw gratis logistiek advies, waarmee we jou toekomstgericht en prijsbewust laten ondernemen. Als je wilt, combineren we het gesprek met een rondleiding door ons distributiecentrum in Wijchen.

yours value logistics stellages

Interesse of vragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.