BORG klasse 4-gecertificeerd warehouse

Cut-off tijd van 23:50

Realtime voorraadbeheer

Logistic Fulfilment

Als partner nemen wij met onze fulfilmentdiensten jouw logistieke proces uit handen, zodat jij je kostbare tijd kan investeren in de groei van jouw bedrijf. We fulfil, the business is YOURS.

Foto van het magazijn in Wijchen van Yours Value Logistics. Hier worden de werkzaamheden omtrent fulfilment uitgevoerd.

> 50.000
palletlocaties

> 15.000
handstack locaties

50.000 m2
warehouse

23.50 uur
cut off time

> 125 FTE voor jou
aan het werk

Fulfilmentproces bij Yours Value Logistics weergegeven in een cyclus met het logo in het midden

Het fulfilmentproces van Yours

Yours verzorgt het logistieke proces van begin tot eind. Zodra wij de goederen hebben ontvangen, controleren wij deze, waarna we ze veilig opslaan in ons magazijn. Wanneer er een bestelling wordt geplaatst op jouw webshop, worden de orders gepickt en gaan onze medewerkers aan de slag om de producten binnen de afgesproken levertijd te versturen.

Zodra de producten zijn gepickt, worden de pakketten zorgvuldig ingepakt door de inpakmachine. Op deze manier komen de producten onbeschadigd bij de klanten aan. Wij maken hierbij gebruik van geschikt verpakkingsmateriaal en biologisch afbreekbaar opvulmateriaal.

Wanneer er producten retour komen, worden deze door ons gecontroleerd.

Prijsindicator

Uitgebreid logistiek aanbod

Inslag

Als onderdeel van onze logistieke dienstverlening controleert ons team van Yours kritisch de door jou ingekochte producten bij binnenkomst. We slaan deze op in ons magazijn en registreren ze in ons online voorraadsysteem (S4Y-portaal). Indien gewenst voorzien we jouw producten van verpakkingen op maat en toevoegingen zoals flyers of handgeschreven briefjes. Dit doen we met onze Value Added Services. Wat jouw gewenste merkbeleving ook is, wij stellen deze centraal in het gehele e-fulfilmentproces.

Opslag

Ons magazijn beslaat 50.000 vierkante meter en bestaat uit 100 straten met 23 huizen per straat. Dankzij de brand- en inbraakbeveiliging zijn jouw producten altijd veilig. We beschikken over 42.500 palletlocaties en 7.500 legbordlocaties, waardoor er voldoende ruimte is om op te schalen. Daarnaast garanderen wij een hoge voorraadbetrouwbaarheid door regelmatige tellingen uit te voeren.

Uitslag

Is een product verkocht via jouw webshop of via een marktplaats? Dan handelen wij deze bestelling verder af. Onze orderpickers gaan aan de slag en zorgen ervoor dat de producten de juiste verpakking en pakbon krijgen. Ook zijn de pakketten voorzien van Track&Trace, waardoor jij en je klanten de bestelling op de voet kunnen volgen. Dankzij onze scherpe cut-offtijd van 23.50 uur gaat het pakketje dezelfde dag nog met de vervoerder mee, waardoor het de volgende dag al in huis is. We werken samen met verschillende toonaangevende vervoerders.

Yours logistieke dienstverlening staat voor:

Pay-per-use

Voor 23.50 uur besteld, de volgende dag in huis

Op zondag besteld, op maandag in huis

Integratie met het Yours backend bestelproces

Koppeling met diverse marktplaatsen

Geoptimaliseerd retourproces via online portaal

Van individueel pakket tot bulkzending

Online portal en shop in eigen huisstijl mogelijk.

Kosteloos logistiek advies

Realtime inzicht in voorraad en managementinformatie

Kostenoverzicht voor het uitbesteden van je logistiek?

Gebruik de prijsindicator voor een gedetailleerd kostenoverzicht in 2 werkdagen