Logistic Fulfilment

Als partner nemen wij met onze fulfilmentdiensten jouw logistieke proces uit handen, zodat jij je kostbare tijd kan investeren in de groei van jouw bedrijf. We fulfil, the business is YOURS.

yours value logistics distributiecentrum bovenaanzicht

> 50.000
palletlocaties

> 15.000
handstack locaties

50.000 m2
warehouse

23.50 uur
cut off time

> 125 FTE voor u
aan het werk

gabriel alenius jgvx6cdeu4m unsplash

Het fulfilmentproces

Yours verzorgt het logistieke proces van begin tot einde. Zodra wij de goederen hebben ontvangen, controleren wij deze, waarnaar we ze veilig opslaan in ons magazijn. Zodra er op jouw webshop een bestelling wordt geplaatst, worden de orders gepicked en gaan onze mensen aan de slag om de producten binnen de afgesproken levertijd te versturen.

Zodra de producten gepicked zijn, worden de pakketten zorgvuldig door de inpakmachine ingepakt. Hierdoor komen de producten onbeschadigd bij de klanten binnen. We maken hierbij gebruik van geschikt verpakkingsmateriaal en biologisch afbreekbaar opvulmateriaal.

Zodra er producten retour komen, worden deze door ons gecontroleerd.

Prijsindicator

Uitgebreid logistiek aanbod

Inslag

Als onderdeel van de logistieke dienstverlening controleert ons team van Yours kritisch de door jouw ingekochte producten bij binnenkomst., We slaan deze op in ons magazijn en registreren deze in ons online voorraadsysteem (S4Y-portaal). Indien gewenst voorzien we jouw producten van verpakkingen op maat en toevoegingen zoals flyers of handgeschreven briefjes. Dit doen we met onze Value Added Services. Wat jouw gewenste merkbeleving ook is, wij stellen deze in het gehele e-fulfilment proces centraal.

Opslag

Ons warehouse 50.000 vierkante meter, bestaande uit 100 straten met 23 huizen per straat. Dankzij de brand- en inbraakbeveiliging zijn jouw producten altijd beveiligd. We hebben 42.500 palletlocaties en 7.500 legbordlocatie, waardoor er genoeg ruimte is om op te schalen. Daarnaast garanderen wij een hoge voorraadbetrouwbaarheid door de regelmatige tellingen die wij uitvoeren.

Uitslag

Is een product verkocht via jouw webshop of via een marktplaats? Dan handelen wij deze bestelling verder af. Onze order pickers gaan aan de slag en zorgen ervoor dat de producten de juiste verpakking en pakbon krijgen. Ook zijn de pakketten voorzien van een Track&Trace, waardoor jij en je klanten de bestelling op de voet kunnen volgen. Dankzij onze scherpe cut-off tijd- van 23.50 uur, gaat het pakketje dezelfde dag nog met de vervoerder mee. Hierdoor is het de volgende dag in huis. We werken samen met verschillende toonaangevende vervoerders.

Yours logistieke dienstverlening staat voor:

Pay-per-use

Voor 23.50 uur besteld, de volgende dag in huis

Op zondag besteld, op maandag in huis

Integratie met het Yours backend bestelproces

Koppeling met diverse marktplaatsen

Geoptimaliseerd retourproces via online portaal

Van individueel pakket tot bulkzending

Online portal en shop in eigen huisstijl mogelijk.

Kosteloos logistiek advies

Realtime inzicht in voorraad en managementinformatie

Kostenoverzicht voor het uitbesteden van je logistiek?

Gebruik de prijsindicator voor een gedetailleerd kostenoverzicht in 2 werkdagen