Logistiek Advies

Het logistieke proces van webshops is vaak ingewikkelder dan de meeste mensen denken en wij helpen je hier graag mee. Met verschillende experts hebben wij antwoorden op jouw vragen.

yours pand

> 50.000
palletlocaties

> 15.000
handstack locaties

50.000 m2
warehouse

23.50 uur
cut off time

> 125 FTE voor u
aan het werk

remy gieling qqte2yx7poi unsplash

Yours Logistiek Advies

Welke verpakkingen zijn er en welke kies je? Ga je jouw producten ook via marktplaatsen aanbieden en hoe werkt dat? Allemaal vragen waar webshopeigenaren mee rondlopen en waar wij het antwoord op hebben. Daarom bieden wij jouw gratis logistiek advies, waarmee we jou toekomstgericht en prijsbewust laten ondernemen. Als je wilt, combineren we een logistiek adviesgesprek met een rondleiding door ons distributiecentrum.

Onderdelen Yours logistiek advies

Logistiek advies is vaak het begin van een succesvolle en langdurige samenwerking. Enkele voorbeelden staan als referentiecase op onze website. In deze referentiecases leest je hoe het logistieke advies heeft geleid tot het succesvol voltooien van complexe logistieke vraagstukken.

  • Verpakkingen en verzendopties en -kosten
  • Customizen van verpakkingsmaterialen
  • Marktplaatsoverzicht en mogelijkheden
  • Inrichting back end bestel- en verzendproces
  • Advisering webshop en -portal
adrian sulyok c 4eagrdsvu unsplash

Waarom Yours?

Yours draait al jaren als grote speler mee in de wereld van logistiek. Wij kennen als geen ander de laatste e-commerce trends en -ontwikkelingen.
De kennis die wij hebben vlechten we samen met jouw behoeften én die van jouw klanten. Ons eigentijdse logistieke centrum is gericht op snel
en betrouwbaar leveren. Wat jij belooft, maken wij waar.

Pay-per-use: Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Een cut-off tijd van 23.50 uur: Voor 23.50 uur besteld is de volgende dag in huis voor Nederland en België. 

Realtime inzichten in voorraad en managementinformatie via ons eigen S4Y-portal.

Value Added Services: Met de Value Added Services van Yours is het mogelijk om je te onderscheiden van je concurrenten en in te spelen op de behoeftes van de klant

BORG klasse 4 beveiligd magazijn: Ons warehouse is voorzien van brand- en inbraakbeveiliging. Hiermee zijn jouw goederen standaard beveiligd.

Stel je vraag via het formulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
yours pand