homepage banner
Home  /  Portfolio  /  E-commerce platform
> 50.000 palletlocaties
> 15.000 Handstack locaties
50.000 m2 warehouse
23.50u cut off time
> 125 FTE voor u aan het werk

E-commerce platform

Marktplaatsen zijn knallers van marketingplatformen. Zij weten bezoekers te trekken en over te halen tot (herhaling) aankoop. Potentiële kopers zoeken steeds vaker via bekende marktplaatsen naar producten in plaats van via bijvoorbeeld Google. Zij weten dat ze daar het product naar wens vinden, vergelijken en eenvoudig bestellen en betalen. Dit betekent voor u een overvloed aan prospects. Kortom, een bereik dat via uw eigen webshop niet te evenaren is.

Ziet u op tegen het zelf ontwikkelen van een webshop, het versturen, bijhouden van voorraden etc. Dan is Yours e-commerce de oplossing. Samen zetten we een website op en koppelen deze eenvoudig aan alle grote online verkoopkanalen. Zodat duizenden bezoekers u via Amazon, Bol.com of welke andere marktplaats dan ook kunnen vinden. Het is vaak complex om een koppeling te realiseren, maar niet als u gebruik maakt van onze services. Wij bieden u een standaardkoppeling aan met de grote marktplaatsen.

Wat bieden wij u:

Binnen no time realiseren wij een koppeling met verschillende marktplaatsen zodat u snel uw producten kunt aanbieden.
Wij zorgen voor een volledige integratie tussen uw logistiek en uw verkoopprocessen
Via een zogenaamde ``Keuzehulp`` is het mogelijk om een aantal meerkeuze vragen aan uw klant te stellen. De gegeven antwoorden op deze vragen worden vervolgens gebruikt om de juiste producten te presenteren. Zo is het dus mogelijk om op een eenvoudige, grafische wijze, een aankoopadvies te geven aan uw klanten.
Central product informatiesysteem
Purchase module kunt u geautomatiseerd uw inkopen plaatsen bij diverse leveranciers op basis van diverse variabelen.
Met de e-commerce oplossing van Yours heeft u volledige controle over uw voorraad, orders en retourzendingen.
Wij ontwikkelen uw shop in uw huisstijl
Op een overzichtelijke wijze worden compatible accessoires weergegeven. Zo wordt cross en upselling eenvoudiger.
Zowel open als gesloten platformomgeving
Wij bieden een webshop die met u meegroeit. Schaal eenvoudig op met de ingebouwde SEO en marketingtools.
Optimale begeleiding bij het verkoopadvies d.m.v. geautomatiseerde adviesmodule met gerichte vraagstellingen. Het systeem zoekt het beste oplossing bij klantvraag
Centraal ordermanagement systeem
Dynamic pricing module per verkoopportaal stelt u in staat om geautomatiseerd andere verkoopprijzen te bepalen.

Kortom, Goede, snelle uitlevering via één partner en zo tevreden klanten!

Interesse of vragen?

Contact opnemen
reCAPTCHA

Heeft u al een webshop maar bent u opzoek naar een partner die u echt ontzorgt? Maak dan gebruik van onze Yours logistiek advies. Weet u bijvoorbeeld niet welke verpakkingen er zijn en welke u het beste kunt kiezen? Gaat u uw producten ook via marktplaatsen aanbieden en hoe werkt dat? Allemaal vragen waar webshopeigenaren mee rondlopen en waar wij het antwoord op hebben. Daarom bieden wij u gratis Yours logistiek advies, waarmee we u toekomstgericht en prijsbewust laten ondernemen. Als u wilt, combineren we een logistiek adviesgesprek met een rondleiding door ons distributiecentrum.

Koppeling met Woocommerce en Lightspeed zijn mogelijk. Wilt u een andere omgeving koppelen, zoals bijvoorbeeld Magento? Neem dan contact met ons op. We werken namelijk continu aan onze dienstverlening, zodat wij u de meest optimale oplossing kunnen aanbieden.

Onderdelen Yours Logistiek advies

Logistiek advies is vaak het begin van een succesvolle en langdurige samenwerking. Enkele voorbeelden staan als referentiecase op onze website. In deze referentiecases leest u hoe het logistieke advies heeft geleid tot het succesvol voltooien van complexe logistieke vraagstukken.

Verpakkingen en verzendopties en -kosten
Inrichting back end bestel- en verzendproces
Customizen van verpakkingsmaterialen
Advisering webshop en -portal
Marktplaatsoverzicht en mogelijkheden

Yours Update is maandelijks leesvoer voor webshopeigenaren.

Meld u nu aan en ontvang waardevolle inzichten, superzinnige tips en eenvoudig toepasbare technieken op het gebied van e-commerce. Aanmelden is gratis en afmelden zo gepiept.

Lees ook meer over

Warehousing & Distributie oplossingen

Optimaliseer de beleving van de klant

Gemakkelijk en betrouwbaar retourproces

Uitgebreid logistiek advies volledig op maat